Inspiration på Loungemöbler

Här är en samling av bilder på loungemöbler för att ge inspiration. Om produkten finns hos någon av de e-butiker vi känner till så länkar vi till produkten under bilden. Hoppas du får inspiration nog till att veta vad det är du vill ha.

Inspirationsbilder

Piazza

Piazza är en väldigt liten loungegrupp men som ofta passar in lite var som. Har du en medelstor balkong är det t.ex. inte omöjligt att du får plats med dessa loungemöbler där. Priset är heller inte farligt och det gör att möbelgruppen riktar sig till nästan alla. Pris: se info om butik ovan.

Rolls

Rolls är en möbelserie som är byggbar och finns i olika färger och storlekar. Modellen ovan är också ett väldigt populärt val och passar perfekt i så väl öppna miljöer som i en hörna. Precis som många loungemöbler är denna i konstrotting och priset för modellen ovan hittar ni på butikslänken i toppen.

Alicante

Alicante är en lite mer påkostad loungegrupp som även fungerar bra som en matgrupp för flera personer. Har du ont om plats och vill ha både en finare loungegrupp och matbord så är detta inget dumt alternativ. Priset för denna hörnsoffa med bord hittar ni på länken till butiken överst på denna sida.

Geneve

Geneve är en komplett och exklusiv hörngrupp i konstrotting med en stomme av aluminium som gör att den klarar av att stå ute året runt om det skulle krävas. Tack vare det högre bordet och soffan blir denna soffgrupp väldigt mångsidig och kan användas för så väl relax i skuggan eller vid middagsbjudning. Priset för hela gruppen hittar ni hos butiken som vi länkar till i toppen.

Bahama

Bahama är en soffgrupp / loungemöbel som är lite större och i den annars ovanliga färgen vitt. Den är tillverkad av konstrotting och finns även i flera andra färger att välja mellan.