Köp Loungemöbler Online

På följande e-butiker kan du hitta loungemöbler att beställa. Utbudet skiljer sig och vissa butiker har endast loungemöbler för trädgården medan andra har för inomhus.

Furniturebox Furniturebox
Furniturebox har ett gigantiskt utbud av utemöbler och loungegrupper att välja mellan. Deras priser är ofta väldigt bra och leveranserna är snabba.
Fri frakt, Fria returer, Öppet köp
Kila Möbler Kila Möbler
Kila Möbler har ett fantastiskt stort utbud av utemöbler och loungemöbler att välja mellan. Kvalitet och snygg design är tydliga budskap som skickas av sortimentet. Även billiga utemöbler kan hittas för den som önskar.
Fri frakt på många varor, Öppet köp, Fria returer
Byggmax Byggmax
Byggvaruhuset Byggmax är starkt förknippat med prisvärda produkter och det märks också bland loungemöblerna som de erbjuder. Här har du möjligheten att få väldigt mycket utemöbler för pengarna och perfekt för dig som inte vill lägga allt för mycket.
Snabba leveranser, bra priser och pris garanti
Confident-Living Confident Living
Confident Living har ett stort utbud av möbler och inredning från kända tillverkare och designers. Här hittar du ett flertal utemöbler som loungegrupper, matgrupper m.m.
Fri frakt, Öppet köp

Fördelar med att köpa möbler på nätet

Det är inte svårt att inse att det finns nackdelar med att beställa möbler direkt från nätet som att det t.ex. inte går att prova möbeln innan. Som tur är har många loungemöbler liknande komfort om de är gjorda i rotting eller konstrotting så det borde inte vara ett stort orosmoment. Värre är det för andra möbler och möbelgrupper.

Fördelarna med att köpa möbler och då även loungemöbler på nätet är att du får tillgång till ett utbud av möbler som inte finns hos kedjor som MIO, IKEA, Ilva m.fl. Det blir lättare att hitta något som passar dina behov helt och hållet och i många fall är det dessutom billigare.

Många e-butiker erbjuder även fri frakt på beställningar så du slipper dyra fraktkostnader och bry med att hyra släp. Tack vare distans- och hemförsäljningslagen har du alltid 14 dagars ångerrätt.