Saccosäckar

Saccosäckar utomhusSaccosäckar är en populär sittsäck som är lätt att förvara åt sidan men samtidigt perfekt att dra fram vid behov.

Det är t.ex. inte ovanligt att familjer har ett par saccosäckar tillgängliga i TV-rummet som man kan dra fram för att ge extra sittplats eller för att komma närmare TV:n om man spelar TV-spel.

Men det finns faktiskt också saccosäckar för utomhusbruk. Alltså saccosäckar avsedda för att vara ute och som klarar av fukta mycket bättre samtidigt som de är något mer slitstarka i sin yta.

En sittsäck eller saccosäck för terrassen eller trädgården är ett ett bra sätt att snabbt och enkelt kunna slå sig ner var som helst. Oavsett om man vill njuta i solen eller förflytta sig till en skuggig plats för att läsa en bok så fungerar saccosäcken riktigt bra.

På många sätt och vis fungerar Saccosäcken likt en solstol eller hängmatta men är betydligt lättare att flytta.

Det flexibla med en saccosäck är det som gör den så bra. Det går lika bra att slå sig på en tyst plats i trädgården som att använda dem som extra sittplatser intill loungemöblerna och blir ett av de bästa tillbehören du kan välja.

Fatboy – The Original Outdoor

Fatboy har en klassisk saccosäck som är avsedd att användas utomhus och som går under namnet The Original Outdoor. Långt ifrån alla saccosäckar från Fatboy är avsedda att användas utomhus så det gäller att välja rätt modell.

Att satsa på en Fatboy som kan vara ute gör att du får en regntålig och slittålig saccosäck. Dessutom är de behandlade för att inte blekas av solen på samma sätt och det är väldigt uppskattat då en vanlig saccosäck snabbt kan bli tråkig i färgen om den ligger ute i solen.

Överdraget som skyddar saccosäcken går även att ta av och tvätta i maskin med 40 grader vilket även gör att det är enkelt att rengöra den vid behov.

Även om saccosäckarna är avsedda att användas utomhus är det inte fel att lägga undan dem när de inte används. Det gör att de kommer hålla längre.