Utemöbler

Caféset
Exempel på ett caféset eller ett mindre matbord som är perfekt för mindre ytor som balkonger.

Många loungemöbler är gjorda i rotting eller konstrotting och går utmärkt att ha utomhus. Man bör givetvis ta in dynorna när det är dåligt väder så de inte blir fuktiga och slits onödigt snabbt.

Om du däremot är på jakt efter alla typer av utemöbler så rekommenderar vi dig att ta ett besök på utemöbler.net som är en webbplats inriktad på att hjälpa konsumenter att köpa utemöbler online.

Loungemöbler i konstrotting är ett billigt alternativ om är på jakt efter billiga utemöbler lämpade åt att ta en fika i sommarvärmen. I och med soffbordens låga höjd så är de inte så lämpliga att äta vid, även om det givetvis går.

Ska du äta bör du förmodligen satsa på riktiga utemöbler i form av matbord och stolar och då pratar vi inte längre loungemöbler. På länken ovan får du som sagt hjälp om det är det du söker.

Skillnaden mellan loungemöbler och utemöbler

Loungemöbler är möbler avsedda för att man ska kunna sitta ner och ta det lugnt. Kanske ta en fika, en drink eller läsa en bok. Namnet kommer från de möbler som varit lämpade att placeras i en lounge vilket både kan vara en del av en bar men också ett hotell.

Loungemöbler passar lika bra ute som inne och därför skulle man kunna säga att en del loungemöbler även är utemöbler. Speciellt de soffgrupper och fåtöljer i konstrotting eller rotting kan anses som både utemöbler, men även som loungemöbel.